NIEUW!
ONBEPERKT WOKBUFFET
BIJ DE BLAUWE PAUW
U
kunt nu sinds kort ook hij ons komen wokken, het wokbuffet
bestaat uit de volgende onderdelen:
ONBEPERKT WARMBUFFET
Het warme buffet bestaat uit 16 verschillende bijgerechten.
U kunt kiezen uit diverse soorten dim sum zoals loempias,
gebakken banaan, pangsit etc..
Bijgerechten zoals nasi, Kantonese bami en mihoen.
Diverse sauzen zoals satésaus, zoet-zure saus en
twee soorten soep.
ONBEPERKT
WOKBUFFET
Het wokbuffet bestaat uit 24 verschillende rauwe ingrediënten
waaronder kipfilet, varkenshaas, ossenhaas, gamba’s,
inktvis, vis reepjes en vele soorten groentes.
Hieruit kunt U onbeperkt combineren, waarna onze chefkok
uw zelf samengestelde creatie a la minute voor uw ogen
spectaculair klaarwokt zo vaak U maar wilt
GRILLPLAAT
GERECHTEN
U mag ook een keer zalm, kipsate of tongfilet op de grillplaat
laten klaarmaken.
Dit wisselt per keer, dus er is of zalm, of tongfilet
of gegrilde kipsate.
FRUIT/SUSHI
BUFFET
Als dessert is er een fruitbuffet, dit buffet bestaat
uit een ruim assortiment vers fruit en Chinese vruchten,
Op uw verzoek kunt U ook temaki of nigiri sushi verkrijgen
bij het buffet.
Al met al een perfecte gelegenheid om met de familie of
bedrijfsvereniging gezellig uit wokken te gaan, voor de
prijs hoeft U het niet te laten:
Volwassenen
(*):
Maandag t/m donderdag: €17.00 per couvert
vrijdag t/m zondag €18.50 per couvert
Kinderen:
Kinderen t/m 10 jaar €10.50 per couvert
(*
op feestdagen kan een andere prijsstelling worden gehanteerd)
NIET
MOKKEN GEWOON KOMEN WOKKEN!
Het
principe van het wokken is als volgt:
1. U stelt uw eigen gerecht samen
2. U brengt uw gerecht naar de chef kok
3. U kiest vervolgens een bepaalde woksaus uit
4. De chefkok wokt uw gerecht a la minute voor uw ogen
klaar
5 Complementeer uw gerecht met een bijgerecht uit het
warme buffet
Herhaal
deze procedure zo vaak U maar wilt
Onze
Woksauzen:
1. Gon Bao saus (***)
Behoorlijk pittige saus op basis van Spaanse pepertjes,
gember en knoflook en licht zoet van smaak. Past goed
bij vlees en seafood.
2.
Oestersaus
Hartige saus gemaakt van oesterextract. Past goed bij
vlees, groentes en seafood.
3.
Yu Siang saus (*)
Lichtpittige saus op basis van 5-kruiden mix met licht
zoete smaak. Past goed bij alle vleessoorten.
4.
Knoflook saus
Lekkere saus op basis van verse knoflook past eigenlijk
overal goed bij. U kunt deze saus ook combineren met alle
andere sauzen, behalve met de vruchtensaus.
5.
Vruchtensaus
Zoetzure saus op basis van vruchten en verse gember. Ideaal
bij alle vleessoorten.
6.
Tausie saus (*)
Bekende saus op basis van Zwarte sojabonen, knoflook en
witte peper. Past goed bij vlees en seafood.
7.
Szechuan saus (***)
Lekkere saus bereid met rode chillisaus. gember en knoflook.
Past goed bij vlees en seafood.
8.
Kerry saus (**)
Pittige saus op basis van kerrypoeder, gember en cocosmelk.
Ideaal voor alle vleessoorten.
9.
King To saus (*)
Heerlijke saus op basis van hoisinsaus, knoflook, gember
en Chinese rijstwijn. Past goed bij vlees en seafood.
10.
Soya saus
Een saus op basis van soyabonenpasta, gember en knoflook.
Gaat goed samen met seafood.
(een sterretje * geeft de mate van pittigheid van de saus
weer)