De Blauwe Pauw




Startpagina

   

Chinees Japans Locatie Contact
 


   

NIEUW! ONBEPERKT WOKBUFFET
BIJ DE BLAUWE PAUW

U kunt nu sinds kort ook hij ons komen wokken, het wokbuffet bestaat uit de volgende onderdelen:


ONBEPERKT WARMBUFFET
Het warme buffet bestaat uit 16 verschillende bijgerechten.
U kunt kiezen uit diverse soorten dim sum zoals loempias, gebakken banaan, pangsit etc..
Bijgerechten zoals nasi, Kantonese bami en mihoen.
Diverse sauzen zoals satésaus, zoet-zure saus en twee soorten soep.

ONBEPERKT WOKBUFFET
Het wokbuffet bestaat uit 24 verschillende rauwe ingrediënten waaronder kipfilet, varkenshaas, ossenhaas, gamba’s, inktvis, vis reepjes en vele soorten groentes.
Hieruit kunt U onbeperkt combineren, waarna onze chefkok uw zelf samengestelde creatie a la minute voor uw ogen spectaculair klaarwokt zo vaak U maar wilt

GRILLPLAAT GERECHTEN
U mag ook een keer zalm, kipsate of tongfilet op de grillplaat laten klaarmaken.
Dit wisselt per keer, dus er is of zalm, of tongfilet of gegrilde kipsate.

FRUIT/SUSHI BUFFET
Als dessert is er een fruitbuffet, dit buffet bestaat uit een ruim assortiment vers fruit en Chinese vruchten,
Op uw verzoek kunt U ook temaki of nigiri sushi verkrijgen bij het buffet.


Al met al een perfecte gelegenheid om met de familie of bedrijfsvereniging gezellig uit wokken te gaan, voor de prijs hoeft U het niet te laten:

Volwassenen (*):
Maandag t/m donderdag: €17.00 per couvert
vrijdag t/m zondag €18.50 per couvert

Kinderen:
Kinderen t/m 10 jaar €10.50 per couvert

(* op feestdagen kan een andere prijsstelling worden gehanteerd)

NIET MOKKEN GEWOON KOMEN WOKKEN!

Het principe van het wokken is als volgt:


1. U stelt uw eigen gerecht samen
2. U brengt uw gerecht naar de chef kok
3. U kiest vervolgens een bepaalde woksaus uit
4. De chefkok wokt uw gerecht a la minute voor uw ogen klaar
5 Complementeer uw gerecht met een bijgerecht uit het warme buffet

Herhaal deze procedure zo vaak U maar wilt

Onze Woksauzen:

1. Gon Bao saus (***)
Behoorlijk pittige saus op basis van Spaanse pepertjes, gember en knoflook en licht zoet van smaak. Past goed bij vlees en seafood.

2. Oestersaus
Hartige saus gemaakt van oesterextract. Past goed bij vlees, groentes en seafood.

3. Yu Siang saus (*)
Lichtpittige saus op basis van 5-kruiden mix met licht zoete smaak. Past goed bij alle vleessoorten.

4. Knoflook saus
Lekkere saus op basis van verse knoflook past eigenlijk overal goed bij. U kunt deze saus ook combineren met alle andere sauzen, behalve met de vruchtensaus.

5. Vruchtensaus
Zoetzure saus op basis van vruchten en verse gember. Ideaal bij alle vleessoorten.

6. Tausie saus (*)
Bekende saus op basis van Zwarte sojabonen, knoflook en witte peper. Past goed bij vlees en seafood.

7. Szechuan saus (***)
Lekkere saus bereid met rode chillisaus. gember en knoflook. Past goed bij vlees en seafood.

8. Kerry saus (**)
Pittige saus op basis van kerrypoeder, gember en cocosmelk. Ideaal voor alle vleessoorten.

9. King To saus (*)
Heerlijke saus op basis van hoisinsaus, knoflook, gember en Chinese rijstwijn. Past goed bij vlees en seafood.

10. Soya saus
Een saus op basis van soyabonenpasta, gember en knoflook. Gaat goed samen met seafood.


(een sterretje * geeft de mate van pittigheid van de saus weer
)


 
 

Restaurant de Blauwe Pauw, Held Jozuapad 3, 1507 ER Zaandam, Tel: 075 6160594